• "Evolva" en "Coöperatie Verbinden Leiden"

    verbindend leiden

 

Lees meer

fontys logo

In ons onderwijs staan de (toekomstige) behoeften van de beroepspraktijk centraal. Hoe meer studenten kunnen werken aan realistische en relevante opdrachten hoe beter zij opgeleid worden tot startbekwame professionals. Samenwerken met het werkveld, zorgorganisaties, bedrijven of publieke instellingen is een belangrijke voorwaarde om toekomstbehendige zorgprofessionals op te leiden. Daarnaast is het ook een voorwaarde om tot innovatie te komen

Via Evolva voeren onze studenten opdrachten uit in de verschillende instellingen en bedrijven uit. Stages maken een belangrijk deel van het onderwijsprogramma uit. Ze zijn er in verschillende lengtes en niveaus, van 1 week tot een half jaar en van ‘snuffelen’ aan de praktijk tot bijna startbekwame zorgprofessional. In de organisaties van Evolva zijner volop mogelijkheden en kansen om van de stages rijke leerervaringen te maken.

Kortom

• FPH biedt studenten een opleiding die recht doet aan hun talent en ambitie waardoor ze een solide basis voor hun (beroeps)toekomst leggen én ze een leuke studententijd ervaren.
• FPH biedt (zorg)professionals een plaats waar ze ideeën, kennis en inspiratie vinden om samen antwoorden te vinden op vragen uit de praktijk. 
• FPH gelooft in de kracht van haar docenten, studenten en partners. Elkaar vinden, verbinden en versterken om de samenleving van de toekomst vorm te geven: een gezonde samenleving!

Log in